Glasverbinding

Optical connectionUw organisatie staat voortdurend in contact met de buitenwereld. Telefoon, e-mail en internet zijn niet meer weg te denken uit uw bedrijfsproces. Een OneXStream glasvezelverbinding is hét startpunt om deze communicatiestromen te integreren in één betrouwbaar, veilig en kostenefficiënt netwerk.

 

 

Verbinden

Smit ict biedt met OneXStream een compleet portfolio van betrouwbare data- en telefonieverbindingen, waarmee u uw organisatie aansluit op de buitenwereld of meerdere locaties met elkaar kunt verbinden. OneXStream verbindingen van verschillende soorten en met verschillende snelheden kunnen worden gecombineerd in één netwerk voor data en telefonie. Uw OneXStream netwerk past uw organisatie als een maatpak. OneXStream verbindingen zijn er in vele varianten en hebben altijd één ding gemeen: kwaliteit. OneXStream verbindt u met de toekomst.

Diensten

Met OneXStream maakt u optimaal gebruik van uw verbinding. U kunt een deel van de verbinding reserveren voor telefoongesprekken terwijl de overige capaciteit beschikbaar is voor het uitwisselen van bestanden, e-mailen en internetten. U profiteert hierdoor van vaste lage kosten zonder hoge investeringen.

Onafhankelijk

Smit ict is onafhankelijk. Hierdoor kunnen wij verbindingen van verschillende leveranciers en op basis van verschillende technologieën combineren tot één Virtual Private Network (VPN). Wij kiezen voor elke locatie van uw onderneming de optimale combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en prijs. Wanneer uw organisatie zeer hoge eisen stelt aan uptime kan Smit ict u bijvoorbeeld op één locatie twee verbindingen leveren van twee verschillende leveranciers. Indien er zich bij één leverancier een calamiteit voordoet, blijft uw organisatie online op de andere verbinding.

OneXStream Fiber

OneXStream Fiber is gebaseerd op glasvezel. Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die lichtsignalen over grote afstanden kan transporteren. Daardoor kunnen met glasvezel zeer hoge snelheden tot 1.000Mbps (1Gbps) gerealiseerd worden, zowel up- als downstream. Smit ict Fiber is daarom bij uitstek geschikt om meerdere verkeersstromen tegelijk te transporteren: telefoon-, data- en internet- en videoverkeer.

ACTIE !

Alleen nog in Januari 2015 bieden wij tot 1000 Euro korting op de aansluitkosten van een glasverbinding. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

 

 

 

Offerte aanvragen Smit ict Glasvezel

Fields marked with a * are required

Contactgegevens

Smit ict
Potbus 72
1520 AB Wormerveer

Tel: 075 – 727 1030
info@smit-ict.nl

KvK Amsterdam: 34210723