homepage-banner-xp

Na 8 april 2014 wordt Windows XP niet langer ondersteund en ontvangt u geen beveiligingsupdates meer. Het wordt dan ook ten zeerste afgeraden om na 8 april 2014 nog met een XP pc op internet te gaan of uw bankzaken te regelen.

Wij kunnen u op de volgende manieren van dienst zijn met uw migratie naar Windows 8.1, zowel voor de zakelijke als de particuliere gebruiker.De huidige pc / laptop upgraden

 

Wij inventariseren uw huidige pc of laptop of deze geschikt is om te upgraden naar Windows 8. Indien de hardware te oud of te langzaam is overleggen wij met u wat voor u de beste oplossing is. Het kan soms mogelijk zijn om bijvoorbeeld door uitbreiding van het geheugen toch te upgraden naar Windows 8. Tijdens de upgrade blijven al uw persoonlijke bestanden bewaard, alle applicaties moeten wel opnieuw geïnstalleerd worden.

Tot 8 april betaalt u voor de upgrade slechts € 150,- incl. btw. Dit bevat reeds de licentie voor Windows 8.

Indien u als bedrijf wilt upgraden naar Windows 8 Pro dan betaalt u € 250,- excl. btw per pc. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden van uw upgrade om u een goede en scherpe offerte aan te kunnen bieden.Een nieuwe pc / laptop kopen

 

Indien uw pc of laptop niet geschikt is om te upgraden naar Windows 8 of u wilt de gelegenheid gebruiken om uw pc(‘s) of laptop(s) te vervangen dan kunt u (bij ons) een nieuwe pc of laptop aanschaffen met Windows 8.

Wij kunnen uw programma’s en bestanden overzetten van de oude naar de nieuwe pc of laptop. Het overzetten van uw bestanden en programma’s kost € 85,- per pc of laptop. Voor zakelijke omgevingen en / of meerdere pc’s of laptops verzoeken wij u om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

Contactgegevens

Smit ict
Potbus 72
1520 AB Wormerveer

Tel: 075 – 727 1030
info@smit-ict.nl

KvK Amsterdam: 34210723