zakelijk_tel

Hosted Telefonie – Zakelijk bellen vanaf € 20 per maand

Optimale bereikbaarheid is essentieel. Hiervoor hoef je echt niet de hoofdprijs te betalen. Met Compleet Office betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Je belt onbeperkt naar vaste- en mobiele telefoonnummers binnen Nederland. Wat je daarnaast aan mogelijkheden gebruikt, dat bepaal je zelf. Voor Compleet Office gelden geen contracttermijnen. Je kunt alle opties en gebruikers per dag aan- en uitzetten. Volledig schaalbaar dus!

De enige voorwaarde is dat je voor minimaal € 20 per maand aan gebruikers en functionaliteiten afneemt.

Wilt u een offerte op maat, meer informatie of snel van start gaan? Neemt u gerust contact met ons op:
075 – 727 1030 of mail naar info @ smit-ict.nl.

top

  Smit ict is reeds 10 jaar actief en heeft ruime ervaring met diverse ICT oplossingen voor het MKB.

  Ons doel is om u als klant een totaaloplossing te kunnen bieden voor uw ICT omgeving. Tijdens de installatie en configuratie van uw systemen wordt alles uitvoerig gedocumenteerd, zodat wij en u precies weten wat de situatie is en moet zijn. Hierdoor is het onderhoud sneller en accurater uit te voeren, zodat uw ICT omgeving voor een laag bedrag optimaal presteert.

  Compleet bellenAls partner van OneXS kunnen wij u een volledig product leveren van IP Telefonie. Door uw nummers te porteren naar OneXS kunt u vaak tot wel 40% besparen op uw telefoonkosten.

  Ook het opleiden van mensen behoort tot de mogelijkheden, want als uw medewerker meer kennis heeft van de computer en uw systemen, dan zal hij/zij zich meer kunnen richten op de werkzaamheden waar hij/zij voor aangenomen is.

  Wij maken graag een afspraak met u om door te nemen hoe wij u kunnen helpen uw ICT zo goed mogelijk op de rit te zetten. U kunt ons bellen op 075 – 727 1030 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Uiteraard kunt u ons ook mailen of gebruik maken van het contactformulier.

  iphone5_glassLangzame of vastlopende computers, een virus of een hardware defect? Smit ict kan het allemaal voor u oplossen. Dankzij onze lange ervaring in het oplossen van computerproblemen zijn wij in staat om praktisch alle IT gerelateerde problemen op te lossen. In onze werkplaats aan de Kikkertweg repareren wij naast pc’s en laptops ook iPhone’s en iPad’s.

  Meer informatie over onze particuliere diensten vindt u hier.  Home_left_shipping
  Keurmerk TOPWINKEL bij beslist.nl


  Wij zijn actief in de verkoop van alle grote merken. In onze webshop vindt u ruim 65.000 artikelen tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast hebben wij diverse leveranciers in binnen- en buitenland waar wij onze inkopen doen. Om de webshop te bezoeken klikt u hier. Indien u een offerte wilt ontvangen of een inventarisatie wilt laten doen voor uw ICT behoefte, neemt u dan contact met ons op middels ons contactformulier of bel naar 075 – 7271030.


  Wij bieden diverse online diensten aan zoals:

  • Microsoft Office 365
  • Online Back-up
  • Webhosting en domeinregistraties

  Wij kunnen uw complete omgeving voor u migreren en beheren. Neemt u voor meer informatie contact met ons op middels ons contactformulier of bel naar 075 – 7271030.

   


  Contactgegevens

  Smit ict
  Potbus 72
  1520 AB Wormerveer

  Tel: 075 – 727 1030
  info@smit-ict.nl

  KvK Amsterdam: 34210723